Ugrás a tartalomra
x

Budapest egyetlen kifejezetten férfiakat megcélzó kozmetikája

Elsőkozmetikázóként kerestem fel Budapest egyetlen kifejezetten férfiakra lövő kozmetikáját, ahová több ismert ember is visszajár. A masszázsbugyi nem jött be, túléltem az orrszőrgyantát, illetve megszabadultam a Brezsnyev-szálaimtól és a sarkamon lévő bőrkeményedésektől is. Fehér köpenyes kalandozásaim a Pozsonyi úti Masculinban.

Létezik egy kozmetikai szalon Budapesten, ahol kizárólag férfiakkal foglalkoznak, a barátnőket és feleségeket még a váróban sem nagyon tűrik meg. A Pozsonyi úti Masculin 11 évvel ezelőtt nyitott, amikor a metroszexualitás még nemcsak Magyarországon, hanem a világ jelentős részében is új terület volt. Gara Mercedes a piaci rést felismerve indította el a vállalkozást, akkor még kuriózumként, azóta viszont a piac is felnőtt a Masculinhoz, megjelentek a barber shopok, illetve egyre többen kezdtek el férfiaknak szánt kozmetikai termékekkel foglalkozni.

Amikor megnyitottunk, még kifejezetten ciki volt, ha egy férfi adott magára, mára viszont mindez teljesen hétköznapi dologgá vált

– mondja a Masculin várójában Gara Mercedes, aki gyakran személyesen küldi el a váróból vásárolni vagy kávézni a női kísérőket. És azt hiszem, igaza van, a Masculinban tényleg az a legjobb, hogy – a személyzet tagjait leszámítva – nincsenek nők. Egy férfinál ugyanis kényes dolog az ilyesmi, nem akar zsibogásban, női magazinok között várakozni, majd végigülni egy-egy kezelést, inkább annak örül, ha békén hagyják.

 

tovább olvasom

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux