Ugrás a tartalomra
x

Eladó az olasz villa, ahol az Oscar-esélyes meleg románcot forgatták

A Szólíts a neveden című romantikus dráma világszerte elbűvölte a nézőket, és négy kategóriában jelölték Oscar-díjra. Akit nagyon magával ragadott Elio és Oliver szerelmének története, ráadásul ki tud csengetni 1,7 millió eurót, annak van egy jó hírünk.

Eladó az a villa Olaszországban, ahol a Szólíts a neveden (Call me by your name) című romantikus drámát forgatták.

A 14 hálószobás, hét fürdőszobás épület Olaszország lombardiai régiójában található, Moscazzano településen.

A houseloft.com oldalon 1 millió 700 ezer euróért kínálják eladásra. Az itt található fotók ismerősek lehetnek annak, aki látta már a filmet: az épületet bemutató galériában látható egyebek mellett az előtér és a könyvtár a piros kanapéval, ahol Elio édesapja dolgozott. De ugyanebben a helyiségben mutatkozott be egymásnak a nyári vakációját töltő családhoz érkező Oliver és az akkor még kissé félszeg Elio. A helyiségek közül talán a konyha lehet még ismerős, ahol Mafalda sürgölődött.

A négy Oscarra jelölt film rendezője, Luca Guadagnino korábban azt mondta: korábban arról álmodozott, hogy megveszi majd a villát, végül letett erről. A forgatás előtt egyébként az épületben végeztek pár olyan átalakítást, amellyel visszahozták a nyolcvanas évek hangulatát. A történet 1983-ban játszódik ugyanis - emlékeztet az Indie Wire illetve a BuzzFeed.

Aki szívesen megvenné a villát, de nincs erre hirtelen 1,7 millió eurója, hallgassa meg a film szintén Oscar-díjra jelölt zenéjét és nézegesse közben az épület fotóit, a romantikus hangulat így is garantált.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux