Ugrás a tartalomra
x

Anthony Mundine bokszoló megoldása a homoszexualitás megállítására - meg kell ölni őket

[caption id="attachment_10494" align="aligncenter" width="1023"] Anthony Mundine - és a sugárzó értelme[/caption]

Az ausztrál bokszoló Anthony Mundine azt nyilatkozta, hogy az emberek akik homoszexuálisok, azokat halálra kell ítélni.

"A halálbüntetés az egyetlen módja annak, hogy elhárítsuk a homoszexualitás problémáját" - nyilatkozta.

A múlt hónapban még úgy nyilatkozott a meccse előtt, hogy "a meleg emberek természetellenesek és zavarosak a társadalom számára. A két nem együtt természetes. A legnagyobb hatalom az Allah, és ha Allah megtiltja, akkor ez rossz." - mondta.

Anthony Mundine nem állt itt meg, a probléma megoldására ötletet is tett, hogy miként lehetne a homoszexualitást megállítani:

"Ha egy olyan  társadalomban élnénk, mint a bennszülött kultúrában, ahol a homoszexualitás tilos, és te mégis csinálod, akkor annak az a következménye, hogy halálra ítélnek és meghalsz. Azt hiszed, hogy ezek után meg merné csinálni? "- kérdezte. Vagy kétszer gondolkodjon azon, hogy biztosan akarja e ezt csinálni. Ez az egyetlen módja annak, hogy elhárítsuk a problémát."

Később már próbálta a kijelentéseit finomabbra venni, és hogy tulajdonképpen nem is a melegekre akarta kihegyezni a mondanivalóját, hanem a pedofilokra gondolt akkor amikor megszólalt. Persze később a melegjogi aktivistáknak és szervezeteknek szúrt oda, hogy semmi mást nem akarnak, csak a pedofíliát törvényesíteni.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux