Ugrás a tartalomra
x

Marlon Brando Richard Pryor szeretője volt

[caption id="attachment_10376" align="aligncenter" width="639"] Marlon Brando és Richard Pryor[/caption]

Quincy Jones egy interjúban arról beszélt, hogy Richard Pryor, a világ egyik legviccesebb embere és Marlon Brando, a világ egyik leghíresebb színésze, A keresztapa főszereplője a 70-es években egymás szeretői voltak.

„Marlon Brando rendszeresen jött velünk csacsacsázni. Egész éjjel tudta nyomni. Ő volt a legelbűvölöbb gazfickó, akivel valaha találkoztál. Mindenkit megbaszott. Bármit! Egy postaládát is megbaszott volna. James Baldwint. Richard Pryort. Marvin Gaye-t” – mondta Jones az interjúban.

Nem sokkal az interjú megjelenése után Richard Pryor exe, Jennifer Lee Pryor, aki kétszer is hozzáment a komikushoz, megerősítette a pletykákat. Pryorról köztudott volt, hogy biszexuális, az exfeleség szerint pedig csak jót röhögne, ha még élne, Quincy Jones mostani sztoriján.

„A 70-es évek volt! A drogok még jók voltak, különösen a metakvalon (erős altató, nyugtató – a ford.). Ha elég kokaint szívtál, akkor egy radiátort is megdugtál volna, de úgy, hogy reggel virágot küldesz neki” – mondta Jennifer Lee Pryor.

 

zoom.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux