Ugrás a tartalomra
x

Halála előtt férjhez is ment a pedofil expap: több mint 100 kisfiút molesztált

[caption id="attachment_10338" align="aligncenter" width="871"] James Brzyski[/caption]

Fort Worth – Szeptemberben találták holtan az egykori tiszteletest egy szállodában.

Októberben temették, mostanra pedig feltárult James Brzyski (†66) utolsó éveinek rejtélye. Hihetetlen, de az egykori katolikus pap elévülés miatt úszta meg a börtönbüntetést, pedig az egyház is kitagadta, miután 2000-ben kiderült, több mint 100 kisfiút molesztált, zömében kisfiúkat, akik között 10 évnél fiatalabbak is voltak.

A CBS riportja szerint életének utolsó hét évében Brzyski Teaxasban élt, és 2014 decemberében házasságot kötött egy nála 42 évvel fiatalabb ausztrál férfival. A rendőrségi vizsgálat során az is felmerült, hogy a fiatal homoszexuális férfi ekkor még nem volt 21 éves, ahogyan azt állította, hanem csak 15.

A CBS felvette a kapcsolatot az illető családjával, akik ügyvédjük útján jelezték, nem kívánnak állást foglalni. A tényfeltárás során az viszont kiderült, hogy a pedofil expap különféle álneveken vadászott az interneten fiatalemberekre. Elvileg szívbetegség okozta a halálát, de a halottkém jelentése szerint nyugtatót és vodkát is fogyasztott, mielőtt a motelszobájában meghalt.

blikk.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux