Ugrás a tartalomra
x

Dumbledore nem lesz meleg a Legendás állatok... folytatásában

A Legendás állatok: Grindewald bűntettei az utóbbi időben leginkább a címszerepet játszó Johnny Depp révén került be a hírekbe, pedig sokkal érdekesebb lehetett volna, ami másik hőse körül zajlik. A Harry Potter-regények szerzője, J.K. Rowling ugyanis korábban egyértelművé tette, hogy Dumbledore homoszexuális volt, egy éve pedig azt is hozzáfűzte, hogy nem mellesleg éppen Grindewalddal folytatott románcot.

Ebből azonban keveset fogunk látni a Legendás állatok... következő részében, illetve Rowling forgatókönyvében, ha hihetünk David Yates rendezőnek, aki a következő választ adta az Entertainment Weekly kérdésére: "Nem fogjuk nyilvánvalóvá tenni. De szerintem a rajongók már úgyis tisztában vannak vele. Dumbledore egy elég heves kapcsolatot folytatott Grindewalddal fiatalon. Szerelembe estek egymás elképzeléseivel, ideológiáival, és nem mellesleg egymással." Elmarad tehát a coming out, de Yates szavai alapján aki értő szemmel nézi a filmet, annak számára nem lesz kétséges Dumbledore szexuális beállítottsága.

A híres varázslót Jude Law fogja megformálni a folytatásban, Gellert Grindewaldot pedig Johnny Depp. az első rész színészei közül pedig visszatér Eddie Redmayne, Zoe Kravitz, Ezra Miller és Katherine Watherston is. A Legendás állatok: Grindelwald bűntettei november 15-én érkezik a hazai mozikba.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux