Ugrás a tartalomra
x

Úgy tűnik elkapták a sorozatgyilkost

Egy állítólagos sorozatgyilkost Torontóban tartóztattak le, és több gyilkossággal is vádolják a feltételezett elkövetőt.

A 66 éves Bruce McArthurt, aki kertészként dolgozott öt gyilkossággal vádolják. A sorozatgyilkos áldozatai minden esetben homoszexuális emberek voltak. A rendőrség három áldozat holttestét olyan helyen találta meg, ahol McArthur korábban tevékenykedett.

Az áldozatokat eddig még nem sikerült azonosítani, legalább három áldozat feldarabolt maradványait jelenleg is vizsgálják. A Torontói rendőrség feltételezése szerint Majeed Kayhan, Soroush Mahmudi, Dean Lisowick, Selim Esen és Andrew Kinsmannal - eltűnésével hozható kapcsolatba a sorozatgyilkos kertész.

Az eddig ismert öt áldozat.[/caption]

A rendőrség most közel 30 további olyan ingatlant, és ahhoz tartozó kertet vizsgálja át, ahol McArthur korábban dolgozott. A rendőrség gyanúja szerint az eddig felfedezett öt áldozaton felül további áldozatokat fognak találni. Az áldozatok 2012 és 2017 között tűntek el Torontóból, de a rendőrség már 2010-ben figyelni kezdte McArthurt.

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux