Ugrás a tartalomra
x

Gus Kenworthy szivárvány színű zászlóval repül a Head & Shoulders reklámjában

Az olimpikon szivárvány színű zászlóval szerepel a Head & Shoulders legújabb sampon reklámjában.

A nyíltan meleg Kenworthy a sampon márka képviselőjeként a jövő hónapban, Dél-Koreában megrendezésre kerülő téli olimpiát reklámozza. A márka számos hirdetésében megjelenik.

"Mint az egyik első nyíltan meleg sportoló, Kenworthy lesz a "Bajnokok vállai" nevű kampánynak az arca. A kampányban Kenworthy arra mutat rá, hogy a vállunkon cipelt terhek, mint a büszkeség, a nyomás és elvárások mekkora motivációs erővel bírnak a kihívások legyőzésében és hogy ezek milyen módon segítenek összpontosítani a sikerek elérésére." mondta a márka szóvivője.

"A Head & Shoulders örömmel mutatja meg, hogy Kenworty büszkén kiáll önmagáért, országáért, családjáért és közösségéért, s mindezzel lehetővé teszi önmaga számára, hogy bajnokká váljon, ahogy ez Pyeong Changben is cél lesz."

"Nagy öröm számomra, hogy részese lehetek a "Bajnokok vállai" nevű kampánynak, amely saját utamat adja vissza." nyilatkozta a bajnok.

"Előbújásom előtt hatalmas volt a nyomás rajtam, nehéz terhet cipeltem. Ez egészen addig tartott, míg megszületett bennem a döntés a coming outról. Ezt követően eltűnt a teher és mindez egy olyan magabiztosságot adott számomra, ami lehetővé tette, hogy a legjobbat hozzam ki magamból."

Forrás: pinknews.co.uk

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux