Ugrás a tartalomra
x

A homoszexualitást teszi felelőssé az erőszak miatt egy politikus

Anglia - A homoszexualitást teszi felelőssé az erőszak miatt egy brit politikus, aki tisztában van azzal, hogy nem sokan osztják a nézeteit.

A Metro számolt be a 87 éves Thomas Aldridge (fent balra) nyilatkozatáról, amiben az Ukip párt tanácsosa arról beszélt a Somerset Country Gazette lapnak, hogy vissza kellene térni az 50 évvel ezelőtti állapotokhoz, amikor még csak heteroszexuálisok házasodhattak. Az idős politikus szerint ezzel megszűnnének a drog- és egyéb szociális problémák az országban.

A Pink News felmérése szerint az elmúlt 50 évben 2002-2003 között volt a legmagasabb az öngyilkosságok száma, amikor még az országban nem házasodhattak össze legálisan az azonos neműek.

Aldridge később azt mondta, jogi lépéseket tesz a Gazette ellen, akik rossz színben tüntették fel őt a riport közlésekor, de ettől függetlenül továbbra is tartja magát a véleményéhez.

„Nem hívhatjuk a lányokat lányoknak, ahogy a fiúkat sem fiúknak, amit nevetségesnek tartok” – mondta Aldridge, aki azt sem támogatja, hogy egy azonos nemű pár gyereket fogadhasson örökbe, mert szerinte a legtöbb esetben nem bánnak velük jól, vagy akár meg is ölik őket.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux