Ugrás a tartalomra
x

A prosztataorgazmus függője lett a férfi: nem várt mellékhatások jöttek elő

A prosztata fontos szerepet játszik a férfiak orgazmusában, és az élvezethez olykor az is elég, ha csak ezt a területet masszírozzák. Egy férfi kipróbálta, és a függője lett, de nem várt mellékhatásai lettek a masszázsnak...

A prosztatamasszázson keresztül is lehet orgazmust elérni egy férfinál, a kutatók kíváncsiak voltak arra, hogy mégis milyen élményt nyújt, és mi történik, ha valaki rendszeresen így elégül ki. Egy 63 éves férfi – akinek egyébként is nagy szexuális étvágya volt – vállalta, hogy egy darabig csak a prosztatamasszázson keresztül jut el a csúcsra, és az igazság az, hogy egyből beleszeretett az egész testét átjáró gyönyörbe. Nemcsak a hímvesszőjében, hanem az egész altestében érezte az orgazmust, és egyből függő lett.

A prosztatamasszázs által okozott gyönyör pedig olyan mellékhatásokat váltott ki, melyekre a kutatók sem számítottak. A férfi már akkor is elélvezett, ha felhelyezte magára az óvszert, melyet egyébként csak a kutatás miatt kellett viselnie, de más spontán esetekben is volt merevedése és orgazmusa. Végül vissza kellett térnie a hagyományos kielégüléshez, és csak néhány hónap múlva álltak le a spontán orgazmusok. Kevés kutatás van arról, hogy milyen hatása van hosszú távon a prosztatamasszázsnak, de az biztos, hogy sokkal erőteljesebb és élvezetesebb az ilyen kielégülés.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux