Ugrás a tartalomra
x

Kiderült, melyik férfi büszkélkedhet a legnagyobb hímtaggal Hollywoodban

Természetesen konkrét méretek nem állnak a rendelkezésünkre, de számos nyilatkozat és sok szerencsés szemtanú elbeszélése nyújt segítséget egy ilyen lista összeállításában. A Ranker meg is tette, és ezek alapján rangsorolta a világsztárokat, méghozzá tornasorba, csak nem a magasságuk alapján...

Bár azt már rég tudjuk, hogy egy kellemes szexuális élményhez nem feltétlenül kell hatalmas méretekkel rendelkezni,sokkal fontosabb a technika, a sztárok adottságai valahogy mindig is foglalkoztatták az embereket.

És a férfiak szerencsétlenségére róluk azért nem is olyan nehéz megtudni, hogy mekkorák, hiszen egy-egy forgatáson is sokan kerülhetnek közel hozzájuk, de a numeráik száma is jóval magasabb. A beszámolók és nyilatkozatok alapján a Ranker összeállította Hollywood 5 legnagyobb péniszének ranglistáját. Íme:

5. Jason Momoa


Jason MomoaFORRÁS: JUSTIN TALLIS / AFP

4. Ray J


Ray JFORRÁS: INSTAGRAM/RAYJ

3. The Game


The GameFORRÁS: INSTAGRAM/THE GAME

2. Steven Tyler


Steven TylerFORRÁS: AFP/MIKE COPPOLA

1. Orlando Bloom


Orlando BloomFORRÁS: AFP/CHARLEY GALLAY

Orlando Bloom meg is villantotta férfiasságát. A Karib-tengertől távol, a szépséges Szardínia szigetén villantotta meg méretes férfiasságát a 39 éves angol színész. A fotó bejárta a világsajtót, és még most is elérhető kikockázatlanul is.

life.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux