Ugrás a tartalomra
x

Meleg fiút üldöz aján­la­ta­i­val a ma­gyar olim­pi­kon

[caption id="attachment_9770" align="alignleft" width="240"] Einwiller Gregor[/caption]

Még csak alig-alig kós­tolt bele az is­mert­ségbe a ma­gyar Ken ba­ba­ként el­hí­re­sült srác, de máris itt az első szex­bot­rá­nya.

Einwiller Gregor, vagyis a magyar Ken babaként elhíresült fiatalember még csak néhány hete pörög a médiában annak köszönhetően, hogy komoly hasonlóság van közte és a világ leghíresebb, férfit ábrázoló játékbabája között, de máris itt van az első botránya. Greg a Borsnak mutatta meg azokat az üzenetváltásokat, amelyek, állítása szerint, közte és az olimpikon sportolónk közt zajlottak, és amelyek tartalma erősen szexuális jellegű.

A sztársportoló ráadásul egy nős családapa.

"Néhány hete kezdett el írogatni nekem. Azt mondta, hogy a szerepléseim elején figyelt fel rám, és ahogy telt az idő, egyre jobban tetszettem neki. Persze meglepődtem, amikor rám írt, de rögtön tudtam, mit akar, mert egyértelművé tette a szándékait" - kezdte a lapnak Gregor, aki meg is mutatta a beszélgetéseket, melyekben szóba került az ismert sportoló intim testrésze is, illetve konkrétumok hangzottak el a tervezett légyott helyszínét illetően.A fiatal fiú azonban visszautasította az ajánlatot, mondván, a sportoló nem a zsánere.Sőt, figyelmeztette is, hogy a levélváltásokról egy újságíróval is beszélt. A lap felkereste az olimpikont, aki tagadta, hogy köze lenne a levelekhez.

 

ripost.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux