Ugrás a tartalomra
x

Mosolyogni, kacsintani is tudnak rád a vadiúj férfi szexrobotok

Ölelni is képesek és sohasem fáradnak el.

Fontos év lesz az idei azok számára, akik régóta várták a férfi szexrobotok megjelenését, mert az élő emberhez külsőleg megtévesztésig hasonló férfi szexrobotokat dobtak piacra idén. Intim testrészük is olyan lesz kinézetre és tapintásra is, mint az igazi.

A robotok nem csak mozdulatlan babák lesznek, - Matt McMullen, a Realbotix cég alapítója olyan intelligenciát építtet ezekbe a robotokba, amitől mosolyogni, kacsintani, de még beszélni is tudnak.

A szexbaba szolgáltatásai ígéretesek: a férfi szexrobotokat ugyanis már az elektromos hálózatra csatlakoztatva is lehet használni, tehát addig működnek, amíg a felhasználó akarja. Ráadásul tudják azt, amit egy normál vibrátor nem: van karjuk, így át is tudják ölelni partnereiket.

A nő szexrobotok miatt egyébként sok hús-vér lány és asszony felemelte a szavát, mert túlságosan tökéletesre sikerültek, az ideális nőt testesítik meg nagy mellekkel és egyéb kifogástalan paraméterekkel. Egyelőre kérdés, hogy a férfi változattal szemben felbukkannak-e féltékeny ellenzők, ám maga a tulajdonos is azt mondja: ezek csupán szexuális játékszerek.

A gyártó honlapján már rendelhetők a termékek, igény szerint hajszínnel és férfiasság-mérettel. Áruk 6000 dollár körül van, vagyis ha valaki ma rendelne egyet, akkor kicsit több mint másfél millió forintot kellene kicsengetnie az ölelni is képes szexjátékokért.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux