Ugrás a tartalomra
x

Elfogták, majd kisétált a börtönből az ISIS melegeket tetőkről ledobó terrorista

[caption id="attachment_9621" align="alignleft" width="300"] Abu Omer - fehér szakáll (középen)[/caption]

Az ISIS-hóhér, aki arról volt hírhedt, hogy homoszexuális embereket  vetett le épületek tetejéről, állítólag megvesztegette a börtönőröket, és elfogása után nem sokkal távozott a börtönből.

Abu Omer-t (becenevén fehér szakáll) a biztonsági erők fogták el Moszulban múlt héten. Az emberi jogi megfigyelő csoport a Clarion Project szóvívője a menekülést "az iraki igazságszolgáltatási rendszer" figyelemre méltó kudarcaként írják le.

Omer szabadulása 7.500 dollárjába került (közel 2 millió forint).

Az ENSZ nagykövete és a Yazidi népirtás túlélője, Nadia Murad írta a Twitteren: "A médiából hallottuk, hogy ez az iszlám terrorista fogvatartott, aki Mosulban embereket dobott le háztetőkről, néhány korrupt hivatalnok szabadon engedett. Azt követeljük, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsának határozatát azonnal végre kell hajtani". - vagyis Omer-t el kell fogniuk, és bíróság előtt kell felelnie tetteiért.

A kegyetlen támadások között az ISIS terroristái megkötözte a férfiak nyakát és úgy húzták őket teherautók mögött, vagy élve égettek el embereket, vagy csak egyszerűen a mélybe vetették őket magas épületekről, de volt akiket élve eltemettek.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux