Ugrás a tartalomra
x

Hajléktalanná vált a 79 éves plébános, miután szakított 24 éves férjével

Anglia/Románia - Egy homoszexuális anglikán lelkész hajléktalanná vált, miután szakított a nála 55 évvel fiatalabb barátjával.

A 79 éves Philip Clements elveszítette mindenét, miután megromlott a kapcsolata a 24 éves Florin Marinnal, akivel azután vesztek össze, hogy a fiatal azt mondta neki, túl öreg ahhoz, hogy csatlakozzon hozzá a „Toyboy” éjszakai klubban.

A páros még áprilisban házasodott össze, miután az interneten megismerkedtek, majd a volt plébános eladta az otthonát Sandwichben, hogy Romániában kezdjenek új életet kedvesével, így egy házat is vett Bukarestben. Mindössze néhány nappal azután, hogy Mr. Celements átadta Florinnak a ház kulcsait, szakítottak, így vissza kellett térnie Angliába, méghozzá teljesen kisemmizve.

„Nagyon magányos voltam, nem ismertem a nyelvet sem, barátaim sem voltak. Florin nagyon sokat járt el bulizni, későn járt haza. Azt mondta nekem, hogy nem mehetek vele a szórakozóhelyekre. Túl öreg vagyok az ilyesmihez. Valahol a lelkem mélyén nem tudtam elfogadni, de bíztam benne.”

„Mindent elveszítettem. Nem a pénzért csinálja, nekem abból amúgy sincs túl sok. Én nem akarok elválni, ő meg azt mondta, hogy nem kell neki más” – mesélte szomorúan az idős férfi, aki bízik abban, hogy még helyre lehet hozni kettejük kapcsolatát.

 

blikk.hu

 

[caption id="attachment_9344" align="alignleft" width="200"] Philip Clements és Florin Marin[/caption]

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux