Ugrás a tartalomra
x

Amerika legnagyobb szteroid laborját egy meleg pornósztár üzemeltette

[caption id="attachment_9252" align="alignleft" width="200"] Tyler St James[/caption]

Tyler St James, akit gyakran foglalkozott Men.com és a Jet Set stúdió is, igazi nevén Joel Logan Pasternak Tennessee államban bukott le illegális szteroid terjesztéssel.

A 28 éves pornósztár bűnösnek vallotta magát anabolikus szteroidok gyártásában és terjesztésében, a bíróság 2,8 millió dollárra bírságolta, valamint kilenc év börtönre ítélte.

A szeteroid biszniszben a család és a barátok is részt vettek. Az ügy különös pikantériája, hogy a szülők is részt vettek az üzletben. Pasternak édesapja Edwards, aki korábban lelkipásztor volt 36 hónap börtönt, míg édesanyja Lori 12 hónap börtön büntetést kapott és mellé egy 100.000 dolláros büntetést. Két testvére, a 32 éves Joshua, és a 23 éves Jarednek 10-10 ezer dollárt kell büntetésként fizetniük, valamint 4 napos elzárás mellett 5 év felfüggesztett büntetést kaptak.

További 17 ember vár ítéletre az ügyben.

Kövess minket megújult facebook oldalunkon!

Az illegális anyagot Kínából szerezték be, majd Amerikában átalakították tablettává, vagy folyékony kiszerelésűvé, és a Marvel képregények hősének Hulk képével felmatricázott kiszerelésben árulták.

Pasternak a letartóztatásáig 5 különböző laboratóriumot üzemeltetett Johnson Cityben, Tennessee államban.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux