Ugrás a tartalomra
x

Rokkanttá nyilvánították a világ legnagyobb péniszű férfiját

Hatalmas férfiassága megkeseríti az életét, mégsem szánja rá magát a kisebbítő műtétre.

A mexikói Roberto Esquivel Cabrera büszkélkedhet a világon a leghosszabb pénisszel. Ugyanis majdnem félméteres, egészen pontosan 48 centis a férfiassága.

Ami azonban másoknak csak álom, Cabrerának rémálom. A férfi ugyanis munkanélküli, ezért nagyon szűkösen él, de ha munkát kapna, állítása szerint akkor sem tudna dolgozni,

óriási pénisze miatt ugyanis nem tud dolgozni vagy akárcsak letérdelni, ráadásul a cégek rendre elutasítóak vele szemben.

Kövess minket megújult facebook oldalunkon!

A mexikói úr férfiassága alapállapotban 48 centiméter hosszú. Ebből 15 centi maga a pénisz, a többi pedig bőr. Bár az orvosok már többször is a férfi figyelmébe ajánlották a kisebbítő műtétet, Cabrera mindig nemet mondott. Pedig a műtét után normális életet élhetne, mint a többi ember. Azonban a mexikói férfi eléggé élvezi a körülötte lévő felhajtást, és inkább a Guiness Rekordok Könyvébe szeretne bekerülni mint a világ legnagyobb péniszű férfija. A könyvben azonban sajnos nincs ilyen kategória...

Úgyhogy Cabrera folyamatosan ostromolta kérvényével a hatóságokat, kérve, hogy nyilvánítsák rokkantnak. Most végre elfogadták a kérését, így hivatalosan is rokkantnak számít méretes férfiassága miatt.

A Mirror értesülései szerint pedig már pornófilmrendezők is érdeklődnek iránta, így számos filmből lehet majd bevétele.

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux