Ugrás a tartalomra
x

Az Ausztrál férfiak injekcióval növelik a férfiasságuk méretét

Egy új, nem sebészeti eljárás népszerűsége egyre nagyobb Ausztráliában a férfiak körében.

Man Cave Sydney  klinika elkezdett egy új eljárást ajánlani, melynek során a töltőanyagot közvetlenül a férfi ágyékába kell beadni, hogy így növeljék férfiak pénisz méretét.

Az egész világon csak két helyen végeznek ilyen beavatkozást, amely kb. 18 hónapig tart.

"Nem sebészeti eljárás, minimálisan invazív (orvosi eljárás, melynek során a testbe vágás vagy szúrás formájában behatolnak) és teljesen visszafordítható, minimális a beavatkozás utáni kezelés, így a férfiak egy órán belül növelhetik körméretüket, és nincs szükség kötésekre, öltésekre, fájdalomcsillapítókra vagy  hosszú kórházi tartózkodásra" - mondta Dr. Kotai.

"A töltőanyag injekciókat a pénisz bőrén használják, így azonnal tudják növelni a pénisz kerületét (ez a töltőanyag a fascia réteg közé kerül). A kitöltőanyagot hialuronsavnak nevezik - ezek ugyanazok a töltőanyagok, amelyeket hagyományosan az ajkak és az arcok ránctalanítására, feltöltésére is használnak. Ez egy lágy, gélszerű anyag, amely természetesen is előfordul a szervezetben".

A standard kezelés 2-3 cm-rel növelheti a térfogatot, és a kerületet 1,0-2,5 centiméterrel növeli, a kezelés 18-24 hónapig hatásos. "

Az eljárás egy "tompa tűvel" történik - mint egy kanül - hogy a kitöltőanyagot injektálják közvetlenül a pénisz szövetébe, amelyet aztán eligazítanak, hogy a töltőanyag megfelelően helyezkedjen el.

"A kíméletes, de határozott nyomást helyezve a péniszre alakíthatjuk a beadott anyagot, fájdalom kevéssé érezhető, mivel az injekció beadását megelőzően helyi érzéstelenítést alkalmazunk".

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux