Ugrás a tartalomra
x

Börtönbe kerül a melegpornós

Az egykori felnőttfilmes börtönbe kerül barátja brutális meggyilkolásáért.

David Enrique Meza, aki  - többek között - a Sean Cody stúdiónak is dolgozott Mario Romo néven, az 51 éves Jake Clyde Merendino meggyilkolásáért vádolták meg 2015-ben. A gyilkosságot azért találta ki, hogy örökölhesse a 3 millió dolláros birtokot.

A tárgyaláson bemutatott bizonyítékok szerint Meza az áldozatát többször mellkason és hasba szúrta, összesen 24-szer.

A szövetségi bíróságon Jeffrey Miller amerikai kerületi bíró azt mondta: "Nem lehet elképzelni azt a kínzást és gyötrelmet, amit Mr. Merendino átélhetett."

Merendino ingatlan mágnás az interneten ismerkedett meg Mezával, és romantikus kapcsolatot folytattak, miközben Meza folytatta a kapcsolatát barátnőjével, Taylor Langstonnal.

[caption id="attachment_8972" align="alignleft" width="688"] Meza és barátnője, Taylor Langston[/caption]

Meza a Mexikói Rosarito közelében lévő félreeső úthoz csábította áldozatát 2015. május 2-án, majd megölte. Meza azt állította, hogy Merendino új végrendelete szerint - egy szállodai jegyzetfüzeten lévő írásra hivatkozva -  Ő a birtok egyedüli örököse.

Az egyenlőre nem tisztázott, hogy Meza írta-e a végrendeletet, amely 1998 óta az első végrendelet átírása lenne.

A gyilkosság után Meza motorjával - melyet Merendino vásárolt neki karácsonyi ajándéknak - megpróbált átkelni a határon, és az Egyesült Államokba szökni terhes barátnőjével Taylor Langstonnal.

Mezára életfogytig tartó szabadságvesztés vár.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux