Ugrás a tartalomra
x

Kirúgták a meleg pincért

November 30-án az Észak-Karolinai Indian Trail-ben a Hickory Tavern Wesley étterem egyik vendége az étele elfogyasztását követően, a kapott számlára írt üzenetet az őt kiszolgáló pincérnek: "A meleg felszolgáló úgy viselkedett, hogy el tudtam volna hányni magam. Elrontotta az egész estémet. Nem jövök ide többet!"

A pincér fényképet készített a számláról és azt megosztotta az interneten. Cserébe az étterem lánc vezetősége kirúgta a pincért arra hivatkozva, hogy nem tartotta be a cég titoktartási elveit.

Miután több százan megosztották a képet, többen is segítségüket ajánlották fel a pincérnek, hogy új munkát találhasson. A helyi újság is lehozta a hírt, mely hatására újabb nyilatkozatot tett az étterem lánc:

"Határozottan elítéljük az egyik csapattagunkat ért bántalmazást a számlán hagyott megjegyzéssel" - mondta a Hickory Tavern. "Értékeljük a sokszínűséget, és nem teszünk különbséget faji, nemi, szexuális irányultságon vagy bármilyen más módon. Ugyanakkor óvjuk vendégeink adatait is, és a számlakivonat közzététele sérti a titoktartási elveinket".

"Bár a csapatunk tagját elbocsátottuk a szabály megsértése miatt, a csapat taggal folytatott további megbeszélések után meghoztuk a döntésünket, hogy visszaadjuk a munkáját. Törekszünk arra, hogy megfelelő egyensúlyt alakítsunk ki csapattagjaink támogatása és a vendégek privát információinak védelme között. "

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux