Ugrás a tartalomra
x

Brutális, mit tettek a 19 éves meleg fiúval - frissítve!

London - A rendőrség hajtóvadászatot indított két férfi ellen, akik bántalmazták áldozatukat, és arra kényszerítették, hogy kérjen elnézést a szexuális hovatartozása miatt.

A rendőrség október óta keresi azt a két férfit, akik a West Hamból induló vonaton kötöttek bele egy fiatal férfiba és annak baráti társaságába. Kezdetben csak homofób megjegyzésekkel sértegették, majd később fojtogatni kezdték a 19 éves fiút. A támadók azzal fenyegetőztek, hogy megszúrják, ha nem kér elnézést azért, mert meleg, amit az áldozat meg is tett, ugyanis nem tudott lélegezni a szorítás miatt.

Az agresszív férfiak a homoszexuális fiú barátait is megtámadták: egy 25 éves nőt arcon vágtak, aki a földre zuhant, kisebb sérüléseket szerezve. Az egyik támadót sikerült lefotózni, még mielőtt elhagyták volna a helyszínt.

Frissítés:

A londoni rendőrség az elkövetők biztonsági kamerák által rögzített képét elérhetővé tették a lakosság részére, egyben arra kérték az embereket, hogy bárki, aki felismerni véli az elkövetőket, az értesítse a rendőrséget. 24 órával később egy lakossági bejelentés segítségével elfogták mind a két támadót, és kezdeményezték az előzetes letartóztatásukat. A vádlottak szabadlábon való védekezését a bíróság elutasította azzal a hivatkozással, hogy megismétlődhet az incidens, ezért nem ad lehetőséget az óvadékkal történő szabadlábon védekezésre, és vizsgálati fogságba zárták a két fiatalt.

[caption id="attachment_8827" align="aligncenter" width="805"] A két támadó[/caption]

 

 

blikk.hu

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux