Ugrás a tartalomra
x

Anthony Rapp-et gyalázzák a House of Cards rajongói

A dühös üzenetek írói Rappet vádolják azzal, hogy tönkretették Kevin Spacey karrierjét, és véget vetettek a House of Cards-nak. A hét elején készült tweets sorozatában Rapp köszönetet mondott a rajongóknak a támogatásukért és a szolidaritásért, de kiderült, hogy a House of Cards rajongóinak gyűlöletes üzenetei és kritikái is megtalálták.

"Köszönöm mindazoknak, akik támogatásukat és szolidaritásukat fejezték ki. A kedvességeteket érezem és nagyra becsülöm. Ilyen támogatást sokkal többet kaptam, mint negatívat."

A színész ezután elkezdte megosztani az általa kapott és tweetelt gyűlöletes üzenetek képernyőképeit: "Íme néhány megjegyzés az Instagramról. Úgy döntöttem, hogy meg akarok osztani néhányat."

Az Instagram képernyő-mentett üzenete így szólt: "Utálom ezt a ribancot! Remélem, a karriered hamarosan befejeződik! Csak figyelmet akartál, mert a karriered egyszerűen szar!

Egy Twitter felhasználó azt írta: "Még ha a történeted valóságos is, az a "szexuális előállás" túl keveset jelentett ahhoz, hogy Kevin karrierjét tönkretedd, ráadásul részeg volt. Soha nem tette a farkát a seggedbe. Te egy opportunista vagy, és csak játszod az áldozatot."

Egy másik felhasználó azt írta, hogy Rapp-nak még egy szezont kellett volna várnia, mielőtt előáll a szexuális váddal: "Azt hiszem, a Spacey történet várhatott volna egy szezont a rajongók miatt. Hogy tetszene, ha a Star Trek tönkremegy, mert valaki 30 évvel ezelőtt pervezkedett?

Egy másik Twitter felhasználó ezt írta: "Nincs együttérzésem irántad. Egy nagyon tehetséges ember karrierjét tetted tönkre egy olyan esemény miatt, amelyre nincs bizonyíték, hogy ez történt; csak a te állításod. Ráadásul több mint 30 évvel ezelőtt történt, és nem sértett törvényt! Szánalmas vagy."

A Netflix korábban megerősítette, hogy a House of Cards véget ér a hatodik szezont követően.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux