Ugrás a tartalomra
x

Büntetés a királyi tengerészgyalogságnál: meleg pornóra maszturbálni

A tengerész, akit jogi okokból nem lehet megnevezni, elmondta a Portsmouth Katonai Bíróságnak, hogy traumát szenvedett, miután megbüntették, amikor sikertelen volt egy térkép teszten.

Philip Beer tizedest és Danny Foster tizedest vádolják egy alárendelt bántalmazási ügye miatt. A vád szerint megalázó büntetéseket terveztek azok számára, akik nem teljesítették a feladatokat.

A szankciókat állítólag egy "Deal or No Deal" formában, a "családi éjszaka" alatt formálták, és a katonák kénytelenek voltak minden testszőrzetet borotválkozni, és fejjel lefelé lógni.

A vádló tengerészek azt állítják, hogy amikor ő és mások nem készítették el a túlságosan nehézkes térkép-leolvasási tesztet, Foster tizedes azt javasolta, hogy maszturbáljanak meleg pornóra.

"A pornó katonai témájú pornó volt, és az emberek figyeltek minket - azt mondták, hogy az utolsó személy aki ejakulál, kap egy másik büntetést is.

"Undorodva és degradálva éreztem magam, hogy meg kell tennem, nagymértékben lealacsonyító volt, de nincs hatalmam felettük; Nem mondhattam nemet."

Foster és Beer tagadja a vádakat.

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux