Ugrás a tartalomra
x

Nővel osztja meg ágyát a meleg pár - jobb a szex, mint valaha

New York - Egy meleg pár azt vallja, hogy jobb már nem is lehetne a szex, amióta beengedtek egy nőt is az ágyukba.

A 38 éves Chris és a 28 éves Matt Brandt már 8 éve alkot egy párt, de 2015-ben úgy gondolták, hogy valami hiányzik az életükből, így regisztráltak egy párkereső oldalon. Itt találkoztak a 28 éves Cait Earnesttel, akivel hamar jóban lettek, olyannyira, hogy nyitott kapcsolatban vannak még ma is.

A hármas fogat egy apartmanban lakik, egy ágyban alszanak, sőt még a gyermekvállalás is szóba került közöttük. "Matthew soha nem volt előttem még nővel, de nekem volt némi tapasztalatom velük, ahogy más srácokkal is" - mondta Chris, aki először nem örült az ötletnek, de hamar belátta, hogy jó döntésnek bizonyult a dolog.

Kövess minket az azonnali hírekért!

"A hármasunk egyre több és több időt töltött együtt, majd 7 vagy 8 hónap után, Cait már heti 5 napot volt nálunk" "Amikor valakivel találkozunk egy bárban, mindig úgy mutatkozom be, hogy "Helló, Cait vagyok, ők pedig itt a pasijaim." Sokszor hiszik azt az emberek, hogy csak viccelek" - mondta a fiatal hölgy, aki azt is elmondta, hogy éjszakánként a két férfi között alszik az ágyban. "Korábban soha sem szexeltem egyszerre két férfival. Meglehetősen más, de kifejezetten mókás" - lelkendezett Cait, aki magát biszexuálisnak vallja, Matt pedig homoflexibilisnek, ami annyit tesz, hogy nyitott a nők felé, de inkább a férfiakat preferálja. A trió bevallotta, hogy a kapcsolatuk elején féltékenységgel küzdöttek, de idővel túljutottak ezen, most pedig boldogabbak mint valaha.

blikk.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux