Ugrás a tartalomra
x

5,5 percig bírják az ágyban átlagosan a pasik

Nyilván mindenki kíváncsi arra, hogy önmagához vagy a párjához képest mások mennyi ideig bírják az ágyban. Mindenki viszonyítani akar, hogy az ő nemi élete jobb-e vagy rosszabb, mint az áltagé. Erről készült most egy friss tanulmány.
A Journal of Sexual Medicine-nek köszönhetően most választ kaptunk arra a kérdésre, ami szinte mindenkit érdekel, de senki nem meri megkérdezni: te meddig bírod az ágyban?

A felméréshez 474 férfi vallomását használták fel, akik különböző országokból - az Egyesült Királyságból, Hollandiából, Spanyolországból, Törökországból és az USA-ból - álltak a kutatók rendelkezésére. Megdöbbentő, de az eredmények szerint az átlagos szexuális játékidő 5,5 perc.

 a FACEBOOK oldalunkat!

A megkérdezettek jelentős százaléka 4 és 11 perc közé lőtte a saját teljesítőképességét, és az is kiderült, hogy a brit férfiak állnak a legjobban, ugyanis ők átlagosan 10 percig bírják.

Egy szexuál terapeuta, Dr. Tom Brett azt tanácsolja, hogy minden férfi próbálja meg elsajátítani a magömlés késleltetését.

Első sorban olyan technikákkal, mint a pénisz csipkedése vagy a herék nyomkodása. Ezzel átmenetileg ki lehet zökkenteni magunkat a felhevült állapotból. Ezen kívül jó ötlet lehet lelassítani az aktust, ha túl korainak érezzük még az ejakulációt. Illetve nagyon fontos, hogy a párunkkal kommunikáljunk szex közben. Mert így segíteni tudjuk egymást a hosszantartó élvezet érdekében - írta meg a DailyStar.

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux