Ugrás a tartalomra
x

Letartóztatták Ali Liamot a pasija meggyilkolásáért

Végre megtalálták és letartóztatták Ali Liam pornósztárt, akit a 48 éves párja, Keith Harris meggyilkolásával gyanúsítanak. Liam egy San Francisco-i kórházban fekszik és túl van egy műtéten, a rendőrség pedig kihallgatta.

Harris-t múlt héten találták holtan a lakásában. A lakópark menedzsere november 2-án kopogtatott nála, mivel már napok óta nem látta senki, de Harris nem nyitott ajtót neki. Amikor a menedzser végül kinyitotta az ajtót, vért talált a padlón, a falon és a fürdőszoba ajtaján, majd rátalált Harris holttestére is. A rendőrség szerint Harris késelés áldozata lett, több erre utaló sebet is találtak rajta, de a gyilkos eszköz nem került elő - ahogyan az áldozat párja, Ali sem. A rendőrség a munkáltatóján, egy party promoteren keresztül próbálta elérni Alit, de a telefonja egyből hangpostára kapcsolt. A rendőrség tegnap talált rá egy San Francisco-i kórházban.

Ali nemrég költözött a Közel-Keletről az Államokba, a Facebook-oldala szerint gyógyszerészetet tanult egy bengalurui egyetemen, majd San Francisco-ban személyi edző és go-go táncos lett.

szuperpatrik.blog.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux