Ugrás a tartalomra
x

Érik az újabb botrány

Mindennapos volt, hogy fiatal, heteroszexuális fiúk seggét fogdosta a büfében vagy a próbán.

Az Index hosszú cikkben számolt be egy színházi vezetőről, akinek a jelek szerint a fenekelés az egyik gyengéje.

Egy színházi rendezőről (korábban igazgató is volt) számolt be több forrás is a portálnak, aki az állítások szerint fiatal fiúkat zaklatott többször az elmúlt évtizedekben. Három olyan személlyel is beszélt az Index, akit az igazgató valamilyen problémára hivatkozva azt mondta, meg kell, hogy büntesse őket, a büntetés pedig mindig az volt, hogy elverte vagy el akarta verni a meztelen feneküket.

Az egyikük a szegedi táncművészetin tanult, amikor bekerült az illető egyik produkciójába a tánckar tagjaként. Amikor elkésett, akkor jelentette ki a meg nem nevezett színházi vezető, hogy el akarja fenekelni és egy paddal eltorlaszolt teremben meg is történt az eset, egy vállfával.

Egy színész is fenekelésről számolt be, de őt nyilvánosan meg is pofozta a színházi büfében. Az ő esetében tovább próbált meni az igazgató, rányomult egy szobában, taperolta és meg is akarta csókolni.

 a FACEBOOK oldalunkat!

A vállfa egy harmadik színész esetében is előkerült, ő azt nyilatkozta, kezdőként csoportos szereplő volt egy másik színházban, ahová az igazgatót rendezőként hívták meg. Egy évad után lecserélték egy másik, fiatalabb színészre, és vele is megbeszélték, hogy már nem ő játszik majd az előadásban. Mégis, pár nap után felhívták, hogy menjen be, mert ő lép színpadra. A rendező várta az irodájában, aki bent kijelentette, hogy a legnagyobb bűnt követte el, amit egy színész megtehet: nem ment el az előadásra. Közölte, hogy büntetést érdemel és

„Azt mondta, ezért büntetés jár: húzzam fel a ruhámat és hasaljak az íróasztalára.”

Az első ütés után el tudott menekülni.

Az egyik nyilatkozó arról is beszámolt, hogy mindennapos volt, hogy fiatal, heteroszexuális fiúk seggét fogdosta a büfében vagy a próbán. Ilyenkor mindenki várta, hogy magához térjen és vége legyen.

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux