Ugrás a tartalomra
x

Újabb posztot tett közzé a leszbikus magyar színésznő egykori szerelme

2016 augusztusában borzolta fel a kedélyeket az a hír, miszerint egy ismert magyar színésznő nyolc évig leszbikus kapcsolatban élt egy fiatal lánnyal. Nos, ez a lány kitálal, könyvet írt a történetükből, amely nagy durranásnak ígérkezik. A megjelenés időzítése szándékosan sem lehetett volna ennél jobb, ugyanis - ahogy arról mi is folyamatosan írunk - egyre-másra esnek ki a csontvázak a színházi szekrényekből.

Ahogyan arról már beszámoltunk, az egyik több állami díjjal is kitüntetett színésznő titkos élettársi kapcsolatban élt egy nála jóval fiatalabb nővel. A lány - aki azóta a színházi szakmának nyílt levelet is írt - és a színésznő szerelme a színház falai között bontakozott ki, és durva fordulatokat - mint például a bántalmazás - vett. A fiatal nő azt is állítja, szerelmének férje homoszexuális volt, aki terrorizálta a színésznőt.

A szerző újabb posztott tett közzé a Facebookján, amelyben azt írja, nemsokára minden titokra fény derül. "Milyen fiatal lányként nyolc évig szeretni az ország egyik legismertebb SzínészNŐjét; milyen ember Ő valójában, hogyan él(t), s közben mi zajlik a háttérben - hogyan rohad az a misztikus függöny, hogyan rohad egy álomgyár?!" - olvasható.

origo.hu

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux