Ugrás a tartalomra
x

Ken babává szabatja magát a magyar fiú

Kiskora óta rajong a babákért Gregor, akinek álma, hogy Kenhez hasonlítson. A fiatalembert még a plasztikai műtétek hada sem ijeszti el.

Magyarország első Ken babája szeretne lenni Einwiller Gregor. Az Anikó show-ban feltűnt fiatalember azt mondja, bármire hajlandó lenne, hogy a példaképére hasonlíthasson.

– Gyermekkorom óta gyűjtöm a Ken babákat, mindig azt mondogattam a szüleimnek, hogy ő a példaképem, ő akarok lenni. Ez huszonéves koromra sem változott meg, sőt a szenvedélyem még jobban elmélyült. Egyelőre még nincs rajtam semmi plasztikázva, próbálom erős sminkkel megoldani a hasonlóságot – kezdte lapunknak Gregor, aki azonban hamarosan kés alá fekszik.

 a FACEBOOK oldalunkat!

– Tervezek műtéteket. A botox és a szemem alatti lézeres műtét lesz valószínűleg az első beavatkozásom, utána pedig az orromat fogom megcsináltatni. A későbbiekben izomimplantátumokat is behelyeztetek, hogy minél jobban hasonlítsak az általam megálmodott alakra – folytatta a Borsnak az élő baba, aki az egészségügyben dolgozik.

– A betegek mindig megjegyzik, milyen szép pofim van. Mindig Babafiúnak hívnak. Mindenki tudja, hogy mi a tervem, és persze van, aki próbál lebeszélni róla, de amit én egyszer megálmodok, azt meg is valósítom. Nagyon szeretném, ha felfedeznének, és később profitálhatnék a kinézetemből. Tudom, hogy fő a természetesség, de nem nekem! – avatott be minket a terveibe Gregor.

 

www.borsonline.hu

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux