Ugrás a tartalomra
x

Kevin Spacey bátyja állítja, hogy náci apjuk évekig erőszakolta

Kevin Spacey-ről a minap derült k, hogy évekkel ezelőtt egy tizenéves fiúval erőszakoskodott, az Oscar-díjas színész ugyan nem ismerte be tettét, de bocsánatot kért érte, majd egyúttal bevallotta, hogy meleg. Anthony Rapp beszámolója pedig lavinát indított a népszerű színész körül.

A hírre reagált a Netflix, amely néhány órával a botrány kirobbanása után bejelentette, hogy Spacey sorozatát, a House of Cardsot elkaszálják, a 2018-as széria lesz az utolsó. Ugyanakkor ezzel még nem ért véget a reakciók sora, ugyanis Spacey bátyja hétfő este exkluzív interjút adott a DailyMailnek, amelyben elmesélte, hogy milyen borzalmakat kellett átélnie gyerekként.

Randall Fowler elmesélte, hogy apjuk náci volt, aki éveken át erőszakolta őt, minderről pedig anyjuk is tudott. A férfi, aki Rod Stewart imitátorként és limuzinsofőrként keresi a kenyerét azt is elmondta, gyerekkorukban igyekezett öccsét tehermentesíteni az otthoni borzalmak alól. A családban az apát háta mögött csak „teremtmény”-nek hívták.

Az apa, Thomas Geoffrey Fowler még akkor csatlakozott az amerikai náci párthoz, amikor fiai még gyerekek voltak, Adolf Hitler iránti tiszteletből pedig keskenyre borotválta bajszát és félre fésülte a haját.

Az Idahóban élő báty elmondása szerint az egész család életét befolyásolta apjuk kegyetlen viselkedése, szerinte a gyerekkorában átélt borzalmak miatt nem vállalt soha gyereket, nem akarta, hogy a „szexuális ragadozó” géneket továbbörökítse. Öccse kapcsán az interjú során elmondta, hogy Kevin érzelmileg olyan, mint „egy üres edény” soha nem volt senkivel valódi emberi kapcsolata az anyját kivéve.

„Egyikünknek sem volt esélye normálisan felnőni. Három házasságon és 40 kapcsolaton vagyok túl” – mondta Randall, „Túl sok sötétség volt otthon, abszolút nyomorúság. Kevin mindent megtett, hogy elkerülje a borzalmakat. Egy buborékot hozott létre. Egyre okosabb lett, és mindent megtett, hogy megtalálja a legjobb viselkedést. Nem voltak érzései.”

Visszaveszik Kevin Spaceytől az Emmy-díjat

Az International Academy of Television Art & Sciences döntött úgy, hogy visszaveszik a színésznek adott díjat, amit olyan emberek kapnak, akik hosszabb távon segédkeztek abban, hogy minőségi produkciók kerülhessenek a televíziók képernyőjére.

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux