Ugrás a tartalomra
x

Dehogy ciki! Férfi arcápolás az alapoktól

A férfi arcápolás nem áll meg a borotválkozásnál. Ha nem az az életcélunk, hogy a régi idők westernhőseihez hasonlóan cserzett arcbőrt növesszünk, akkor érdemes egy kicsit odafigyelni, és egy kis időt szánni erre a területre is.

AZ NORMÁLIS, HA IGÉNYES VAGY
Az szerencsére nem vita tárgya, hogy a rendszeres hajvágás az ápolt megjelenés része. Hogy miért? Mert az elhanyagolt külső igénytelenséget mutat, amivel nem keltünk jó benyomást embertársainkban. Ugyanez igaz az indokolatlanul kipirosodott, hámló, vagy éppen folyton fénylő, kráterméretű pórusokkal rendelkező bőrre is. A mindennapos stressz és a káros környezeti hatások mindenkin megmutatkoznak, így férfiúi büszkeség ide, remek adottságok oda, egy kis törődés nem árt.

Nem kell versenyeznünk a lányokkal abban, hogy ki használ több kenceficét, de egy alap arcápolási rutin kialakításától nem leszel kevésbé macsó, elhiheted. Ahelyett, hogy órákat töltenénk a projekttel, és minden kezünkbe akadó terméket magunkra kennénk, fontos, hogy megtaláljuk a korunknak és bőrtípusunknak megfelelőket.

A legtöbb cég – minden árfekvésben – kínál kifejezetten férfiaknak kifejlesztett készítményeket, így attól sem kell tartanunk, hogy bárki megérzi rajtunk a csajunk rózsavizes arcápolójának illatát. Ráadásul ezek a termékek jobban megfelelnek a férfiak bőrének is, így a hatékonyság is jobb lesz.

Ha tehát megvannak a megfelelő termékek, elég hetente 45 perc arra, hogy ne csak egy fokkal legyünk szebbek az ördögnél.

tovább olvasom

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux