Ugrás a tartalomra
x

Kevin Spacey bejelentette, hogy meleg férfiként éli az életét, miután megvádolták egy gyerekszínész molesztálásával

Anthony Rapp a Buzzfeednek adott interjúban azt állítja, hogy 14 éves korában egy Kevin Spacey otthonában tartott bulin a házigazda részegen rámászott. Az azóta szolid filmes karriert befutó Rapp úgy emlékszik, sikerült kimenekülnie a hálószobából, bezárkózott a fürdőszobába, majd elhagyta Spacey házát.

[caption id="attachment_7734" align="aligncenter" width="750"] Anthony Rapp[/caption]

Spacey azonnal reagált a Twitteren:
"Őszintén mondom, hogy nem emlékszem erre a találkozásra, amely már több mint 30 éve lehetett. De ha valóban úgy viselkedtem, ahogy leírja, akkor a legőszintébb bocsánatkéréssel tartozom a messzemenőkig helytelen részeg viselkedésemért, és sajnálom, hogy ennyi éven keresztül cipelnie kellett ezt az érzelmi terhet."

A következő bekezdésben némiképp meglepő módon coming out-ol a magánéletéről korábban alig nyilatkozó sztár, és leírja, hogy élete során férfiakba és nőkbe is volt szerelmes, illetve férfiakkal és nőkkel egyaránt folytatott szexuális kapcsolatot.
"Most úgy döntöttem, hogy meleg férfiként élek tovább. Becsületesen és nyíltan akarom kezelni ezt a kérdést, amit úgy tudok elkezdeni, ha megvizsgálom a saját viselkedésemet" - zárja sorait.

444.hu

index.hu cikke elolvasható ITT!

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux