Ugrás a tartalomra
x

Előkerültek VV Soma szexképei és önkielégítős videója (online videó)

Teljesült VV Soma (Iver Colborn) rémálma: nyilvánosságra kerültek szexfotói és videója (online megnézheted). Bár az egykori villalakó nem bánja, hogy ez történt, ma már nem vállalná az erotikus munkát.

Mint ismert, Farkas Soma, a ValóVilág Powered by Big Brother tavalyi nyertese korábban aktfotózást vállalt, hogy a pénzzel segítse a nehéz anyagi körülmények között élő családját. Somáról nemcsak képek készültek, hanem egy videó is, amelyen önkielégítést végez. A valóságshow-hős örült, hogy ezek a felvételek nem kerültek nyilvánosságra – egészen eddig. Egy külföldi honlapon most ugyanis megjelentek a Soma számára kellemetlen dokumentumok.

– Valójában tudtam, hogy kikerülnek a képek, csak idő kérdése volt. Senkit nem okolhatok ezért, amikor igent mondtam a felkérésre, akkor tudtam, hogy ez ezzel jár – mondta lapunknak Soma.

Kövess minket a FACEBOOKon!

– Azt hittem, hogy ezek a képek, meg az önkielégítős videó nem jelenik meg, mert sokáig nem is hallottam semmit róluk. Vannak rosszaka­róim, szinte biztos vagyok benne, hogy valamelyikük szivárogtatta ki a felvételeket. De őket sem okolhatom ezért az egészért, csakis magamat, mert elvállaltam a munkát. Nem gondoltam át eléggé, nagyon kellett a pénz – mondta az egykori villalakó. Ha már akkor tudta volna, hogy hamarosan jobbra fordul az élete, akkor biztosan nem vállalta volna a fotókat s az ezzel járó meghurcolást.

– Tudom, hogy sokan csalódnak majd bennem, és bántani fognak. De nem baj, erős vagyok, túlélem, inkább a családom miatt bánom az egészet, pedig értük tettem mindent. Hülye voltam, ma már nem tenném meg – jelentette ki.

Nem elég, hogy a fotók kikerültek, Soma attól tart, sokan nem hiszik majd el neki, hogy másokkal nem létesített szexuális kapcsolatot a kamerák előtt pénzért.

– Biztos, hogy azzal fognak támadni, hogy b*zultam, pedig nem! Nem ítélek el senkit, aki ilyet csinál, de én nem tettem. Miért tagadnám, úgyis kiderülne valamikor – zárta rövidre a témát Soma.

 

blikk.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux