Ugrás a tartalomra
x

Így lesz a férfiaknak észbontó az orgazmusuk

A férfiaknak is van G-pontja, de sokszor hajlamosak vagyunk megfeledkezni erről sőt, olyankor még maguk a pasik sem tudják: a titokzatos prosztatában van az észbontó orgazmusuk titka!

A férfiak öröme is rejt olyan titkokat, amikről eddig nem tudtunk. Az erősebbik nemnek is van G-pontja, ami állítólag az észbontó orgazmus forrása. A prosztata egy titokzatos szerv, amely a férfiak húgyhólyagja és rektuma között elhelyezkedő dió nagyságú mirigy, amely egyesek szerint a legnagyobb öröm kiváltója.

A férfiak nagy része ódzkodik az anális stimulációtól, még beszélni sem hajlandóak róla, de egyre kevésbé lesz tabu az erősebbik nem hátsó bejárata, és nem, nemcsak a meleg pároknál. Ezt igazolja a férfiak számára szexuális kiegészítőket árusító honlap statisztikája:egyre nagyobb a kereslet a prosztatamasszírozók iránt főleg a 45 év felettiek körében,de a Google keresésekben is meglátszik a változás. 2004 óta hatalmasat ugrott az ez iránt érdeklődők száma. Az orvosok egy része is javasolja a masszírozást, aminek egészségre is pozitív hatása lehet, például a merevedési problémák leküzdésében, mivel a stimulálása javítja a vérkeringést, ugyanakkor a gyulladást is csökkenti, ami pedig a vizelési zavarokon segíthet.

origo.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux