Ugrás a tartalomra
x

A ti előbújás történeteitek

Október 11. az Előbújás Napja. Az elmúlt két hétben arra kértük olvasóinkat, osszák meg velünk és mindenkivel saját előbújás történetüket. Köszönjük mindenkinek, aki megírta.

Azt hiszem, két éve történt az én előbújás történetem. Túl voltam egy több éves kapcsolaton egy lánnyal, majd elkezdtem ismerkedni egy fiúval. Akkor már sokat találkoztunk, azt gondoltam, hogy járunk, csak nem mondtuk még ki. Lehívtam vidékre egy egyetemi záróbuliba. Barátaimmal akkor találkozott először, bejártuk a várost, majd közöltem vele, hogy szerintem mi járunk. Ő ekkor visszakozott, nem gondolta úgy, hogy mi egy pár vagyunk.

A buliban, mondanom se kell, elég sokat ittunk már, majd a tánctér közepén a fülébe mondtam, hogy “nem gondoltam volna, hogy ennyire meg fogom kedvelni” és utána megcsókoltam. Nem érdekelt, hogy sok ismerős is ott van körülöttünk, csak megtörtént. Egyik barátom is ott volt, aki lefagyott, majd elment a többi barátomhoz. Abban maradtak, hogy nem hozzák ezt fel, nem tudták hova tenni. Később se igazán került elő, de ha mégis, teljesen természetes volt a téma, hogy vele együtt vagyok, volt, aki érdeklődött is, hogy mi van velünk. A buli után egyébként kimondtuk, hogy együtt vagyunk.

Ricsi, 24 éves

tovább olvasom

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux