Ugrás a tartalomra
x

Barátkozni ment a kocsmába, de betörték a fejét, mert meleg volt

A 25 éves Carl Johnsont Rochdale-ben támadták meg, miután hazafelé tartott a helyi kocsmából. A meleg fiú életveszélyes sérüléseket szenvedett, a támadók elmenekültek.

A fiú manchesteri Rochdale-be költözését követően új barátokat keresett. Úgy gondolta legjobb hely az ismerkedésre egy szórakozóhely elment tehát a kocsmába. Minden jól alakult, legalábbis látszólag, mert hazafelé menet megtámadták.

A három férfi és egy nő leszorította földre, majd összevissza rudgosta a magatehetetlen fút.

A meleg fiúnak a betört a koponyája és az ütések súlyossága miatt bevérzett az agya. Mark, az áldozat testvére úgy véli, hogy ami történt, biztos gyűlöletbűncselekmény, mivel szerinte a testvérét ,,egyértelműen meleg, a viselkedése elárulja”. Carl-t még legalább hat hónapig megfigyelés alatt tartják, így megkezdheti a hosszadalmas felépülési szakaszt.

[caption id="attachment_6178" align="aligncenter" width="300"] Carl Johnson[/caption]

Az áldozat testvére nyilatkozott az Independentnek és elmondta: Carl nem egy kötözködő verekedős típus. Most költözött Rochdale-be, de mivel nem voltak még itt barátai, úgy döntött elmegy ismerkedni […] ezután támadták meg […] Nincs jól. Egyszer magánál van, máskor visszaesik az öntudatlan állapotba.

Carlhoz, vasárnap hajnali 1.50 környékén érkeztek ki a mentők, ezt követően a súlyos agysérültek speciális részlegére szállították. Az orvosok szerint egyébként a fiú csak a szerencsének köszönheti, hogy túlélte a súlyos bántalmazást.

Carl édesanyja, Lynn, a történtek ellenére is bízik az emberek ,,jóindulatában és emberségében”, és abban, hogy mihamarabb kézre kerítik az elkövetőket.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux