Ugrás a tartalomra
x

Havi 21-szer kéne a férfiaknak elélvezniük

Bár a médiában egyelőre kisebb figyelmet kapnak a prosztataproblémák, mint a mell daganatos megbetegedései, a férfiakat nagy számban érintő prosztatarákkal nagyon is fontos foglalkozni. Szerencsére a tudósok nem hanyagolják el a témát, most éppen  a Harvard egyik kutatócsoportja publikált egy tanulmányt, amiből kiderül, hogy rendszeres ejakulációval megelőzhető, vagy legalábbis csökkenthető a prosztatarák kialakulásának az esélye – írja az Indy100.

És, hogy mennyire gyakran kell elélvezünk a férfiaknak ennek érdekében?
A tanulmány szerint havi 21 orgazmus hozzájárulhat a daganatos megbetegedés elleni védelemhez.
„A legnagyobb baj, ha nem áll fel” - A pornósok élete is rámehet az erekcióproblémákra18+
18+„A legnagyobb baj, ha nem áll fel” - A pornósok élete is rámehet az erekcióproblémákra
A férfi felnőttfilmesek bármit megteszek a merev péniszért.
Tovább

„Megfigyeltük, hogy azoknál a férfiaknál, akik többet szexeltek és többször élveztek el kisebb volt a rák kialakulásának esélye, mint azoknál akiknek ritkábban volt orgazmusuk” –olvasható a tanulmányban. Ennek a miértje egyébként még további kutatásokra szorul, ugyanis a szakemberek még nem találták meg az összefüggést az orgazmus és a prosztata egészsége között. Egyelőre arra gyanakodnak, hogy magömléssel mérgező anyagok is távoznak a szervezetből.
Persze ez nagyon jól hangzik, de a helyzet azért ennél árnyaltabb. Az élvezet csak akkor óv a megbetegedéstől, ha egészséges életmóddal társul.

Azaz a dohányzás, a zsíros ételek fogyasztása és a kevés mozgás még akkor is növelik a rák kialakulásának esélyét, ha mellette valaki 21-szer ejakulál egy hónapban.

 

velvet.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux