Ugrás a tartalomra
x

Aktivizálódj! - LMBTQI aktivista csoport a Háttérben

Időpont: 2021. Október 30. 10.00

Helyszín: Auróra Alkotótér 1084 Budapest, Auróra utca 11  

Szeretnél tenni az LMBTQI közösségért, és mozgatórugója lenni a változásnak?

Felháborít a homofób és transzfób propaganda, de kéne még ihlet ahhoz, hogy fel tudj lépni ellene?

Vannak ötleteid ahhoz, hogy hogyan kellene fellépni a társadalomban gyökerező előítéletek ellen erőszakmentes eszközökkel, de kellenének hozzá társak?

Légy új aktivista csapatunk tagja, ahol együtt találhatjátok ki akcióitokat!

A Háttér Társaság egy olyan, új aktivista csoportba vár jelentkezőket, amely online és személyesen kiáll az LMBTQI jogokért.

A csapat közös élete egy közösségi bevonó nappal indul a Háttér munkatársaival (október 30.) , ahol elmélyülhettek az aktuális LMBTQI vonatkozású ügyekben, beszélgethettek az aktivizmus lehetséges területeiről, és természetesen elkezdhettek ismerkedni a többi jelentkezővel, hogy egy igazán jó közösség alakulhasson ki. A csapat aztán novemberben egy kétnapos képzéssel folytatja útját (november 13-14.) , amin az aktivizmushoz szükséges eszköztáratokat bővíthetitek a Közélet Iskolája bevonásával, és új ötleteket, inspirációt kaphattok a fellépéshez.

A jövőben a csapattal ezek után rendszeres találkozókat, és esetenként újabb workshopokat is szervezünk, hogy támogassuk tevékenységüket. Akkor jelentkezz, ha előreláthatólag a közösségi bevonó napon (október 30.) és a kétnapos képzésen (november 13-14.) is ott tudsz lenni!

Jelentkezni az alábbi online űrlap kitöltésével lehet.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux