Ugrás a tartalomra
x

Előbújás történetei - művészetterápiás foglalkozás

Időpont: 2021. Október 10. 13,30 - 15,30

Helyszín: Budapest

 

Egy a sok hétköznapi sztoriból vagy az egyik legemlékezetesebb? Nehéz és szomorú vagy boldog és könnyed? Esetleg ezek kombinációja? Az előbújás-történetek annyifélék, ahányan elmesélik. Ezen a workshopon lehetőséged nyílik képi-vizuális módszerekkel megmutatni a történetedet.

Október 11-e a Nemzetközi Előbújás Napja, e napon az előbújás fontosságát hangsúlyozzuk. A coming out az a folyamat, amikor a személy felismeri, elfogadja, valamint megosztja másokkal szexuális orientációját és/vagy nemi identitását.

Az eseményen erőt merítünk egymás történeteiből, a közösség erejével támogatjuk, biztatjuk azokat, akik még nem érzik késznek magukat erre a lépésre, ám vágynak rá, tervezgetik, tépelődnek rajta. Szívesen látunk támogató rokonokat, barátokat, ismerősöket is.

A program során egy biztonságos és elfogadó légkörben a képzőművészet eszközeivel alkotunk, majd az alkotások segítségével beszélgetünk. A közös térben lehetőségünk van megismerni, megérteni és elfogadni a másik személyt, ami által könnyebben kapcsolódhatunk önmagunkhoz és másokhoz.

REGISZTRÁCIÓ: tothczopyk@gmail.com

A programon résztvevők létszáma korlátozott, ezért jelentkezésed a részvételi hozzájárulás összeg befizetésével válik véglegessé! Befizetést követő lemondás esetén ezer forint kezelési költség levonásával a befizetett előleget visszatérítem.

Részvételi hozzájárulás: 4000 Ft

Ha nagyon szeretnél részt venni az alkalmon, de esetleg nehézséget jelent a részvételi díj kifizetése, úgy írj egy üzenetet! Szükség esetén kedvezmény kapható.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux